Friend Zone

Emotivna podrška i društvena dešavanja

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Poenta ove stranice jesu i biće objavljivanje novih Blogova, zamljivosti vezanih za SM u Srbiji. Saveti, Podcasti, informacije i sve ono što podrazumeva neki određeni lifestyle. Preporuke, Eventi, prodavnice sa BDSM opremom, iskustva i slične zanimljivosti, kao ideja za obavezni deo mog sajta.

Ukoliko tražiš potpuno diskretan Emotional Support ili nekoga ko će biti tvoj virtuelni Kinky Buddy, tj osobu koja će te saslušati sve ono što držiš u sebi vezano na temu BDSM-a, privatnih problema, problema u vezi, bez obzira da li si musko ili žensko, možeš zakazati takav vid druženja i pogledati uslove na sledecoj stranici – LINK

Ukoliko Vam se ovaj sajt dopada i pronašli ste korisne informacije, možete me podržati pretplatom na moj OnlyFans profil:

https://onlyfans.com/surovadomina

Ili slanjem PayPal uplate iz Inostranstva:

Klikom na dugme ispod možete posetiti moj YouTube Chanel i poslušati podcaste na temu BDSM-a.

Svaki subscribe je dobrodošao.

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram