Virtual Buddy

Emotivna podrška

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Online druženja ovog vida podrazumevaju razgovor u trajanju od 45-90min, po unapred dogovorenim uslovima. Podrazumeva se da plaćanje takođe ide pre istog i tek kada ja dobijem uplatu možemo da dogovorimo termin. Na žalost ne mogu ove stvari da radim pro bono, zato Vas molim da cenite moje vreme, kao što ja poštujem Vaše.

Ako plaćate na bankovni račun iz inostranstva potrebno je 3-5 radnih dana da transakcija bude obavljena, ako je uplata iz Srbije onda dan unapred.

Za plaćane preko WesternUnion i PostNet transakcija mora biti 24h pred seansu kako bih uspela da proverim uplatu.

Za PayPal i LoyalFans uplate dovoljno je 15min pred dogovoreno druženje ali pošto obe aplikacije uzimaju proviziju plaća se 20% više od naznačene cene.

Diskreciju garantujem, ali isto tako očekujem da bude obostrana. Druženje se zasniva na obostranom zadovoljstvu i poverenju. Ako niste spremni da imate poverenje u mene, onda nemojte tražiti da ja imam poverenje u vas.

Nemoj tražiti moje podatke ako nisi spreman da podeliš svoje i ako nisi spreman da istog momenta izvršiš uplatu jer mi stvaraš neugodan osećaj da mi je diskrecija narušena.

Ako nisi spreman da budeš na kameri i da ti vidim lice, onda nema razloga da to očekuješ od mene i odluči se za bilo koju drugu varijantu bez kamere.

Za online druženje u zavisnosti od varijante i trajanja potrebno je da izdvojiš:

Za tekstualno druženje :

15e (1.800 rsd) za 45 minuta ili 25e (3.000 rsd) za 90 minuta

Za poziv bez kamere :

25e (3.000 rsd) za 45 minuta ili 45e (5.400 rsd) 90 minuta

Za video poziv (C2C) :

40e (4.800 rsd) za 45 minuta ili 60e (7.200 rsd) za 90 minuta

Podrazumeva se da termin dogovaramo nakon uplate, tačnije nakon što novac bude na mom računu i da ćeš imati razumevanja za moj život i obaveze van seansi i ovog sveta i da nećeš podrazumevati da po svaku cenu moram biti dostupna u svakom trenutku ili kada si ti zamislio. Na žalost to neću prihvatiti jer je sve stvar uzajamnog dogovora i saradnje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram