Uživo seanse

Uživo seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na sansi možete pročitati OVDE .

Ukoliko si iz Beograda ili putuješ u Beograd, uživo seansa je definitivno najbolja opcija da budeš koristan Meni i Mojim stopalima. Sve što treba da znaš vezano za pripremu i diskreciju i zakazivanje seanse možeš pronaći na stranici Uslovi.

Ukoliko si već upoznat sa uslovima i prihvataš da ih ispuniš, sledeći korak je pronaći idealnu varijantu seanse za tebe.

Ukoliko nemaš iskustva u služenju, za početak bih predložila da se opredeliš za neku od kratkih seansi u trajanju od sat vremena, maksimalno dva sata, pa ukoliko to ne ispuni tvoje želje, za sledeći dolazak ćemo se lako dogovoriti za neku dužu varijantu. Nije mi namera da ti bespotrebno uzmem novac a seansa ne bude obostrano zadovoljstvo. Pod kratkoročnim seansama podrazumevam sve što je trajanja maksimalno do par sati i podrazumeva plaćene seanse sa aktivnom igrom između nas dvoje, bez obzira da li je u pitanju samo footfetish seanse, sissyfication, ili neki vid torture, nanošenja bola, ponižavanja i svega ostalog.

Ako nisi siguran da li ćemo se poklopiti i šta možeš očekivati na seansi, neke od varijanti i opise seansi možeš pročitati OVDE. Naravno da postoje varijante mešanja više fetiša i različitih seansi u jednu.

Ukoliko si od onih kojima je dugačak put do Beograda i već imaš iskustva u služenju i vreme provedeno ovde želis da iskoristiš služeći u dužem vremenskom periodu, kao što je služenje tokom cele noći, tačnije 12h, 24 sata ili čak neka vikend varijanta ili duže, onda je moj predlog da posetis stranicu pod nazivom “duge seanse“, gde ćes naći više varijanti takvih seansi, kao i uslove istih. Još jednom da napomenem da je ovaj vid služenja isključivo za submisivne osobe koje već imaju iskustvo u služenju i znaju težinu višečasovnog služenja, jer često fantazija i realnost nisu isto i nije lako zadržati ulogu na duge staze.

Sledeća i verujem mnogima zanimljiva stavka jeste lično, tj kućno služenje. Ovaj vid služenja se odnosi na one submisivne osobe koje žive u Beogradu, znaju svoj raspored, nemaju privatne obaveze poput žene i dece i svoje slobodno vreme žele da iskoriste davajući svrhu svom beznačajnom životu i služeći meni i mojim stopalima na najbolji mogući način. Ne, ovo ne podrazumeva da ćeš živeti i dobijati socijalno od mene, ne precenjuj se ni na trenutak. Naprotiv, to podrazumeva da ćes na najbolji način, na kojim mi nećeš smetati u mom privatnom životu, činiti da svaki Moj trenutak bude lepši i lakši. Da su sve moje želje i potrebe ispunjene na najadekvatniji način. Da ću očekivati da polomiš svoju kičmu da preuzmeš jedan od zadataka u mom privatnom životu, bez očekivanja igre, seanse ili bilo kakvog kontakta sa mnom koji nisi zaslužio.

Ovaj vid služenja je za one koje znaju svoje mesto i da njihovom životu fali smisao, koji samo Ja mogu da nadoknadim. Oni koji žive i rade za želje Domine i spremni su da u svakom smislu doprinesu istom, odricajući se sopstvenih želja, jer su Moje želje isključivo i uvek na prvom mestu. Svakako da bi dobio svoje mesto ispod moje štikle moraćes da se dokažeš unapred i platiš participaciju za disanje istog vazduha koji dišem i Ja. Ukoliko te ovakava uloga u Mom životu zanima više informacija kao i pravo mesto za tebe pronaćićeš na stranici sa “Ličnim služenjima“, bez obzira da li možeš biti samo potrčko mojim stopalima, ili izdvojiti više sati par puta nedeljno da moj dom učiniš čistim, ili se pobrineš za moje cveće, ili možda za svežinu i urednost mojih stopala…

Naćićeš pravu ulogu u kojoj se uklapaš i finansijski i vremenski. I još jednom da napomenem, ovakav vid služenja ne podrazumeva seansu, ne podrazumeva da ću se baviti tobom na bilo koji način. Nećeš imati kontakt sa mnom osim dobijanja zadatka koji želim da izvršim. I naravno, mesta su ograničena. Srećno osvajanje tvog mesta pod mojom štiklom!

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram