FAQ

PRAVILA

Moraš imati najmanje punih 18 godina života.

Očekujem da mi se obraćaš sa Madam ili Miss Dora, takođe ću uzvratiti obraćanjem na način koji ti želiš.

Uvek i u svakom trenutku ćeš se ponašati sa poštovanjem prema meni. Ako ti je to teško, onda me nemoj ni kontaktirati.

Ovde smo da ja dominiram tobom a ne obrnuto. Ne prihvatam ubeđivanja niti režisere seanse. Ja nisam lutka na koncu, ja nisam igračka na daljinsko upravljanje, već sam saradnik i omogućavam  ostvarivanje fantazija.

Sve cene su jasno izražene na stranicama u zavisnosti od dužine i tipa služenja.

NIKAKO nemoj koristiti alkohol ili opijate pre seanse. Ako si uzeo drogu ili alkohol neću te primiti. Alkohol bi trebao biti ograničen eventualno na JEDNO piće, ukoliko i to nije dovoljno da te smiri onda nemoj uopšte piti. Biti u opijenom stanju na seansi je ozbiljan  rizik za oboje. Ja ne dajem pristanak za taj rizik. Ako si nervozan zbog seanse, obrati mi se da nađemo bolje, sigurnije rešenje.

Zahtevam da vodiš računa o ličnoj higijeni. Na seanse dolazi sveže istuširan, koristi dezodorans i vodi računa da nemaš zadah iz usta.

Nemoj koristiti jake parfeme. Miris ostaje po opremi, a Meni jako često izaziva glavobolju.

Od mene NEĆEŠ tražiti da se skinem, masturbiram ili imam seksualni odnos sa tobom. Ako zatražiš, odmah prekidam seansu, a ti ćeš biti regrutovan za „Kako da ne budem glupa kurva“ trening koji uključuje i izbacivanje naglavačke kroz vrata.

NEĆEŠ me dodirivati NI NA KOJI NAČIN osim ako ti ne dam direktno dopuštenje i naređenje. Ako se oglušiš na ovo pravilo, ne garantujem za svoju reakciju koja može uključiti i tvoje povređivanje. Takođe češ biti izbačen sa seanse bez refundiranja troškova i neće ti biti dozvoljen povratak.

NE ŽELIM da slušam o tvom privatnom životu – ukoliko nisam pitala. Trenutak kad počneš da mi pričaš o svojoj supruzi, deci, poslu… je trenutak kad si me bez moje saglasnosti uvukao u neprijatnu situaciju. Mene ne interesuju detalji, interesuju me smernice ka tvojoj fantaziji.

DISKRECIJA

Sve komunikacije su privatne i poverljive – bilo mejlom, telefonom ili na seansi. Ovo je OBOSTRANO, što znači da zahtevam da ti poštuješ moju privatnost na način na koji ja poštujem tvoju.

Seanse se događaju samo po mom pristanku, znači da ostavljam sebi pravo da odbijem seansu. Pogotov sa onima koji krše pravila.

Veoma mi je stalo do diskrecije i preduzimam razne mere da je sačuvam. Ne ostavljam govorne poruke, sva prepiska je šifrovana i samo meni dostupna. Ne snimam ni slike, ni video klipove, niti upućujem na tebe na raznim sajtovima i forumima (osim ako izričito to ne zahtevaš). Drugim rečima, šta se dogodi kod Mene, ostaje kod Mene… ukoliko ne zahtevaš drugačije.

Ne preporučujem i ne spominjem nikoga bez izričite dozvole. Ovo garantuje najviši nivo privatnosti.

Postoje tri mogučnosti da prekršim diskreciju:

1.Ako predstavljaš pretnju za sebe.

2.Ako predstavljaš pretnju za druge.

3.U nekim ekstremnim situacijama gde zakon to zahteva od mene, u skladu sa iskustvima iz drugih profesija koje zahtevaju diskreciju.

Zahtevam da poštuješ moju privatnost, isto kako ja poštujem tvoju. Ne pričam o tvom indetitetu (ime, broj telefona i slično) ili našim seansama bez tvog pristanka. Očekujem to isto i od tebe.

ZAKAZIVANJE

Organizujem seanse uživo – od podneva do ponoći, sedam dana nedeljno.

Seanse bi trebalo da budu zakazane bar 24 sata ranije. Redovni klijenti imaju privilegiju zakazivanja istog dana, mada dostupnost tada nije zagarantovana. Zakazivanje danas-za danas zahteva bar 3 sata razmaka između trenutka kada sam potvrdila i početka seanse.

Seanse van mog prostora i putovanja su moguće ako sam raspoložena i JEDINO sa onima sa kojima imam izgrađen dobar odnos. U tom slučaju ti snosiš sve moje troškove, osim ako je to na dešavanju na koje bih svakako išla. Ovakve seanse moraju biti plaćene unapred i u celosti.

Seanse u tvom prostoru nisu moguće.

Budi tačan prilikom dolaska na seansu. Ako ćeš kasniti, obavesti me. Ako stigneš ranije, sačekaj. Ne prihvatam raniji početak seansi, niti za par minuta.

Kašnjenje podrazumeva skraćivanje seanse, bez smanjivanja cene.

Zadržavam pravo na traženje depozita. Neki primeri: specijalni zahtevi (npr. prisustvo drugih, seansa van mog prostora), razni problemi prilikom ranijih seansi kao i seanse koje zahtevaju kupovinu posebnih materijala i opreme.

Ako otkazuješ ili pomeraš seansu molim da me obavestiš 24 sata ranije, odnosno 48 sati za seanse van mog prostora. Pravovremeno obaveštavanje mi omogućava da se organizujem i sprečimo nepotrebne troškove.

Otkazivanje seanse u zadnjem trenutku (4 sata ranije ili manje) će biti naplaćeno kao da se seansa održala. Ukoliko se ne plati, biće ti zauvek zabranjen kontakt sa mnom.

Uglavnom sam nedostupna u prepodnevnim časovima. Nemoj očekivati javljanje na pozive, ili poruke u tom periodu.

Ne ostavljam poruke na govornoj pošti, najviše radi zaštite, kako moje, tako i tvoje privatnost.

Nemoj biti nepristojan, navaljivati ili se ponašati razmaženo.

 Zaista za ne poverovati, ali ljudi znaju da se ponašaju tako. Nevaspitano ponašanje je za mene šokantnije od svih mogućih fetiša koje imaš. Obostrano poštovanje je osnova da bi se lepo proveli.

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram