Online seanse

Online seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na sesiji možete pročitati OVDE .

S’ obzirom da mnogi od vas nisu mogli da Mi služe u stvarnom životu, na realnim seansama i da su Me mnogi od vas pitali za online seanse, kao i za one kojima klasična seansa nije dovoljna da se osete korisnim, i da su konstantno pod Mojom štiklom, odlučila Sam da napravim nešto što će biti obostrano interesantno, za Mene i za vas.

Online služenje bih kao i uživo seanse svrstala u dve grupe. Kratko i dugo služenje.

Kratko služenje podrazumeva online seanse u trajanju od 30-60min, namenjeno onima koji zbog privatnog života i obaveza nemaju mogućnost da stalno ispunjavaju zadatke ili budu pod kontrolom ili prosto žele da na kratko pobegnu od realnosti i budu nešto drugo nego u realnom životu.

Drugi vid online služenja podrazumevaju svakodnevnu interakciju, bilo da je u vidu dnevnih zadataka ili potpune kontrole. Ovaj vid služenja namenjen je onima koji su slobodni i sami i imaju želju da prepuste kontrolu nekom drugom, ko bi mogao njihov privatan život da dovede u red, ili samo onima koji žele da imaju osećaj da su limitirani i žele da ih neko fiorsira da nose pojas nevinosti, kontroliše i pomera granice izdržljivosti i tu je da ti limitira zadovoljstvo.


Pošto postoji mnogo fetiša i ne mogu napraviti poseban program za svakog od njih, za sada ću samo napraviti razliku izmedju vremena količinom kontakta sa mnom.


Postoje tri različita programa za svaki izbor i sa svakim višim nivoom razlikovaće se nadoknada, ali isto tako viši nivo će zahtevati više kontrole, više svakodnevnih pravila i svakako više Mog prisustva i kontakta sa Mnom.

Ja ću imati veću kontrolu nad tobom i osim dnevnih zadataka, naprednije treninge ću kontrolisati kroz video i pisane seanse, kroz slike i klipove koji će te stalno podsećati na tvoje mesto ispod Mene. Trudiću se da konstantno imaš osećaj Mog prisustva i kontrole u svim aspektima tvog, Meni nebitnog, života.

Svakodnevno ću te podsećati na tvoju svrhu i smisao života, da si tu da Meni služiš i da kao takav nemaš izbor osim da radiš ono što Ja želim, na način koji Ja želim. Takodje ću te nagradjivati ili kažnjavati zavisno od tvog ponašanja, ili ću ti čak davati teže zadatke kako bi se iskupio ako Ja nisam zadovoljna.


Znam da će zadaci biti teški i različiti, i veoma frustrirajući ako imaš dugačku listu limita, da će Moja dominacija i kontrola biti stroga i zahtevna, ali znam da ćeš se truditi da svoje limite pomeriš za Mene.

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram