Lično služenje

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na sesiji možete pročitati OVDE .

Mala draga slatka stvorenja, spremna da urade sve za moj osmeh i za moje zadovoljstvo.

Nadam se da ste shvatili da ovo nije nikakav vid jeftine dominacije ili izvlačenja moje pažnje, jer pažnju nećete dobiti tako lako od mene.

Prvenstveno svaki vid ovakvog služenja, u zavisnosti od uloge koju ste u stanju da prihvatite, moraće biti unapred plaćena na moj bankovni račun kao vid garancije vaše ozbiljnosti, ali i spremnosti da i na taj način doprinesete mom užitku. Ispaljivače neću tolerisati, niti želim da se oslanjam na iste.

U slučaju da vam to nije dovoljno da samo budete od koristi, žao mi je, ali onda zakažite seansu . Uslovi su isti za sve, bez izuzetaka.

Da bi stvar bila još interesantnija potpisaćete ugovor za svaku od pozicija kako biste se obavezali na iste u potpunosti.

Pre prihvatanja bilo koje od navedenih uloga neophodno je da znate da očekujem pre dogovora o početku služenja i to na bankovni račun, Post Net uplatom ili WU sto zahteva da sa mnom podelite vaše podatke, ali i da ja podelim svoje sa vama. Ako već dobijete moje podatke, a niste spremni da uplatite i delite vaše podatke, stvarate mi veliku neprijatnost i manjak poverenja, jer poverenje ide isključivo obostrano i neću ulaziti u dalju komunikaciju ili razgovor oko služenja. Što podrazumeva da podatke tražite isključivo onda kada ste potpuno sigurni i spremni na služenje i da vaše podatke podelite sa mnom. Takođe, jedini način da sve bude potpuno diskretno i vaši podaci ostanu nepoznanica za mene jeste preko mog OnlyFans profila. I link možete naći na stranici Kontakt.

Za početak par osnovnih uloga za koje možete konkurisati:

Kućni rob – čistač

Uloga čistača je već jasna, barem bi trebala da bude. U obavezi si da dva puta nedeljno održavaš higijenu mog stana. Vodiš računa o hemiji i sredstvima za čišćenje i vodiš računa da ih uvek ima u stanu. Vreme ovog posla je u jutarnjim ili kasnim večernjim satima što dogovaramo unapred. Za ovaj posao morao bi da odvojiš par sati po dolasku. Usisavanje, pranje podova, prozora, brisanje prašine, čišćenje kupatila samo su neke od obaveza koje bi imao prema meni. Pošto je prostor veliki, uvek ima šta da se radi.

Postoje 3 načina da se nađeš u ovoj ulozi.

Prvi način podrazumeva da izdvojiš 6000rsd po dolasku što bi značilo da dolaziš samo kada uplatiš novac. Da li je to jednom nedeljno ili mesečno zavisi isključivo od tebe.

Drugi način podrazumeva nedeljnu obavezu, dva unapred dogovorena dolaska tokom nedelje i potrebno je da unapred izdvojiš 10000rsd za tih nedelju dana.

Treći način za one malo ozbiljnije koji znaju svoju ulogu i znaju da se organizuju prema Mojim potrebama jeste mesečni ugovor za koji je potrebno da izdvojiš 250e (30.000) mesečno i imaš dva dana po izboru svake nedelje u mesecu da budeš koristan isključivo za moje potrebe i svom životu daš svrhu.

Naravno da nećeš dobiti opremu od mene tokom svog posla, ni mali plug za svoju guzu, osim ako ne dođeš sa njim, ni maid uniformu, niti ćeš biti nag tokom služenja jer nisi tu da mi skrećeš pažnju sa posla i da se igram sa tobom, već da doprineseš kvalitetu mog života i olakšas svakodnevnicu svojoj Gospodarici. Da uradiš sve ono na šta ja ne bih trebala da bacam svoje dragoceno vreme.

Baštovan

Ne, nemam baštu, ali imam brdo zelenila na terasi koje obožavam i negujem. Tvoja uloga bi bila održavanje higijene na terasi.

Za razliku od kućnog roba, ovde mi treba samo jedna submisivna osoba, ali da ume sa cvećem. Da je voljan da radi na enterijeru mog “zelenog prostora gde volim ujutru da pijem kafu”, što znači da je dodavanje biljaka i poznavanje pravljenja raznih poličica i držača za cveće više nego poželjno. Promena zemlje, djubrenje, rasađivanje cveća i biljaka su nešto što baštovan mora da zna, kao i šta kojoj biljci treba i da čupka i oživljala sve što uvene.

U obavezi si da dolazis 2 puta nedeljno minimum, dokupljuješ zemlju i sve što je neophodno da moja “bašta” živi kvalitetno. Potpisivanje dugoročnog ugovora se podrazumeva kao i izdatak od 150e (18.000rsd) mesečno unapred, pored svih ostalih troškova za materijal kojim ćeš ulepšavati prostor. Ako znaš da praviš stvari, kao što sam navela da zahtevam, onda dodatni troškovi neće biti veliki. Samim tim ispunjavanje svih uslova za ovu ulogu ne bi trebao da bude problem.

Potrčko

Da li radim ili sam sa društvom, ili mi je samo mrsko da odem do obližnje prodavnice ili trafike, nije bitno, jer imam vas na raspolaganju da takve stvari radite umesto mene, u pola noći ili pola dana. Tvoja obaveza je da ono što naručim donoseš u najkraćem roku do mojih vrata i bez pogovora predaš sve sa spiska i zahvališ se za tu čast da mi budeš na usluzi. Nikad se ne zna ko sluša iz sobe i maniri se podrazumevaju kao i da nećeš biti viđen ili trošiti moje vreme više od potrebnog. Zato je potrebno da si negde na Zvezdari ili Vračaru, po mogućstvu motorizovan. Pošto potrčko ima obavezu da me snabdeva kafom, mlekom i dnevnim potrebštinama često, kao i donosi hranu iz fastfood-ova ili odakle mi se već jede, a ne mogu da odem sama jer sam u poslu, ili mi prosto pije vino u dobrom društvu, biće u obavezi da svo slobodno vreme (osim kada je na radnom mestu i zarađuje parice za moje potrebe) bude na raspolaganju. Kao dokaz ozbiljnosti i spremnosti da služi potrčko mora da unapred izdvoji nedeljni depozit od 50e (6000rsd), ili mesecni od 250e (30.000rsd) potpise ugovor gde se obavezuje da će izvršavati svoje obaveze najbolje što ume i snosi sve troškove tokom svog služenja. Naravno da ne očekujem mesečne kupovine na račun potrčka, ali će troškovi biti do maksimalnih 2000rsd po zahtevu u zavisnosti od potreba, naravno. I neće biti svakodnevni. Već samo u situacijama kada ja ne mogu da uzmem neophodno. Takođe će potrčko biti u obavezi da mi unapred dostavi svoj raspored smena na poslu, kako bih znala da li je dostupan i naravno bude uvek dostupan za moje pozive u koje god da su doba.

Sluga stopalima

Zato što imam osećaj da ćete svi da se uhvatite za ovu ulogu rešena sam da vam je posebno otežam. Ovo podrazumeva održavanje kompletne higijene mojih stopala. Od struganja peta i donošenja parafinskih čarapa za njihovu mekoću i nežnost, do lakiranja i održavanja dužine noktiju mojih stopala. Na svakih pet dana tvoja obaveza je da potopiš moja stopala u kadicu, odradis piling, sve neophodno za njihovu lepotu i nakon kompletnog tretmana pobrineš se da dobiju adekvatnu masažu i na kraju ih ušuškaš u mekane i pufnaste papuče. I sve to bez da ih dodirneš usnama ili jezikom. Bez mogućnosti da prisloniš nos uz njih i upiješ sve njihove mirise pre i posle tretmana. I ne samo što nećeš moći da imaš konktakt sa njima, već ćeš za to zadovoljstvo morati da unapred izdvojiš 200e (24.000rsd) kako bi samo mesec dana mogao da se baviš njima svaki peti dan, ukupno samo 6 puta za svih 30ak dana koliko mesec ima. Podrazumeva se da čak i pitanje da ih poljubiš za posledicu će imati momentalni raskid ugovora. Ono što jedino možeš da pitaš jeste da ostaneš na seansi kada se tvoj zadatak završi, ispunjavajući uslove iste. Ako imaš slabost u prstima i brzo se umaraju, ne bih preporučila ni da pokušavaš. Moja stopala zaslužuju najbolju negu i tu nema mesta grčevima, bolovima i utnulim palčevima. I svakako znanje masaže je neophodno. Ili barem osećaj u rukama kako bi brzo mogao da naučiš da zadovoljiš moja stopala.

Finansijski rob

Ova uloga namenjena je onima koji ne žele da promole njušku a bili bi od koristi. Takav sub/rob nema nikakav kontakt sa mnom osim mog zadovoljstva dok pokriva sve moje troškove i voljan je da pokrije sve moje račune. Ukoliko se pronalaziš u toj ulozi i spreman si da pokriješ jedan ili sve mesečne potrepštine koje imam onda kreni da računaš. Ono što sigurno znam da svaki mesec neizostavno dolazi na naplatu a ti osećaš slabost i potrebu da to bude isključivo sa tvog računa su:

 • Kirija za stan do 10.tog u mesecu (definitivno najveći trošak od svih) koji možeš zaslužiti tek pokrivanjem ostalih troškova
 • Računi za stan do 18tog u mesecu (infostan/struja/internet) / oko 18.000rsd
 • Gorivo oko 12.000rsd mesečno
 • Telefoni i ugovori do 20tog u mesecu 8.500rsd
 • Manikir na svakih 21 dan 3.500rsd
 • Frizer 2x nedeljno po 1.500rsd
 • Teretana 3.800rsd mesečno
 • Suplemeti 7.200rsd mesečno
 • Kafa i cigarete – “dobro jutro” 1.000rsd dnevno
 • Hbo Go/Netflix 8e / 1.000rsd mesečno
 • Registracija auta 30.000 Avgust svake godine

Isto jedan od načina da ispuniš moje željice su shopping / kupovina stvari:

 • Nove cipele / čizme / patike od 100-250e / 12-30.000rsd
 • Kupovina garderobe min 150e / 18.000rsd
 • Čarapice i najlonkice 100e / 12.000rsd
 • Donji veš 150-350e / 18-42.000
 • Uh, kupovina PC igrica koje volim 25-30e po igri
 • Vikend spa odmor van grada 250e / 30.000rsd
 • ako imaš neku posebnu ideju i način kojim bi mi stavio osmeh na lice, a nije među predlozima, slobodno me kontaktiraj.
Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram