Basic Training

FULL- NOT ACCEPTING NEW SLAVES

Basic program :


Daily tasks – Q/A daily
WhatsApp contact
Personal registration number

Extra charge for:
written session 30e 15-20min
video session 50e 15-20min
Orgasam control -30e per month (Mean with or without CB, payment of tax on orgasm 5e-10e depending on the cleaning after with your thongue. Completing all tasks on a weekly level get you of tax exemption for the next week )

!!! PayPal will ask you to enter your contact phone! Be sure to list the one you intended to serve with, specifically the one on which I need to contact you! I will not use the number that is on the site for this purpose. Also check if your WhatsApp is in function. !!!

Osnovni program :


Dnevne zadatke
WhatsApp kontakt
Personalni registarski broj

Mogućnost doplate za:
pisanu seansu 30e 15-20min
video seansu 50e 15-20min
Orgazam kontrola -30e mesečno (podrazumeva sa ili bez CB, plaćanje poreza na orgazam 5e-10e u zavisnosti od čišćenja za sobom jezikom, ispunjenje svih zadataka na nedeljnom nivou oslobodja roba od poreza sledećih nedelju dana)

!!! PayPal će tražiti da uneseš svoj kontakt telefon! Obavezno upiši onaj koji si namenio za služenje, tačnije onaj na koji trebam da te kontaktiram! Ja neću koristiti broj koji je na sajtu u te svrhe. Takođe proveri da li je WhatsApp insataliran i u funkciji. !!!

Primer

Pošto Ja kao tvoja buduća vlasnica nisam dobrotvorna ustanova i Ja nemam nameru da delim milostinju, tvoj zadatak biće vezan za ono što Ja želim da učiniš za Mene kako bi zaslužio svoje mesto bednika ispod Mojih stopala.

Želim da ovaj zadatak ispuniš tek nakon što se skineš go, klekneš na pod zamišljajući da si ispred Mene. Jedino tako si vredan čitanja Mojih reči.

Tvoj zadatak i ono što želim da uradiš za moj osmeh, jeste da se pretplatiš na moj trening, ostaviš broj telefona na koji trebam da te kontaktiram i čekaš moju prvu poruku i svoj prvi zadatak. Kao dokaz želim da mi stigne mejl sa tvojom uplatom i onda ću znati da si prihvatio svoju budućnost i svoje mesto Mog roba.

Ako tvoja uplata nije prošla ne usuđuj se da me nazivaš svojom Gospodaricom. Ti to ne zaslužuješ.