Duge seanse

Duge uživo seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Ako kratkoročno služenje nije ono što te ispunjava i tražis da se nađeš zarobljen na duži vremenski period, ne bitno da li si u kavezu za pse ili vezan u nekoj neudobnoj poziciji, onda si na pravoj stranici.

Pošto je neophodno da se unapred organizujem i uzmem slobodan dan na poslu, za ovakvu seansu od vas ću očekivati da unapred uplatite 20% depozita od cene seanse kako bih osigurala svoje vreme u slučaju da se ne pojavite!

Za početak napisaću uslove u zavisnosti od trajanja seanse, a u daljem tekstu ću pojasniti šta seansa podrazumeva i šta možete očekivati tokom nje.

12h / over night / 400e (48.000rsd) – 80e UNAPRED

24h / 600e (72.000rsd) – 120e UNAPRED

48h / 1000e (120.000rsd) – 200e UNAPRED

Svaki sledeći dan doplaćuje se +400e

Prison slave

  • Tokom ove seanse nećeš imati nikakvih ljudskih prava.
  • Bićeš vezan ili u kavezu, potpuno nag, bez ličnih stvari.
  • Neće biti časovnika u prostoriji, tako da će tvoj pojam o vremenu biti izgubljen zajedno sa tobom.
  • Soba će biti zamračena kako ne bi znao da li je dan ili noć.
  • Imaćeš jedan telefonski poziv u toku dana u vreme koje dogovorimo.
  • Hrana i voda biće ti posluženi kao psu. Ako iz religijskih ili drugih razloga, kao sto su alergije, postoji nešto što ne jedeš, moraćes da napomeneš tokom zakazivanja i biće ispoštovano.
  • Imaćeš pravo na 2 odlaska u toalet u toku 24h, naravno kada ja odlučim.
  • Par puta ću te obići da ti promenim položaj, donesem hranu ili se poigram sa tobom na način koji zavisi od mog raspoloženja.

ZA SVE UPLATE PREKO PAYPAL ili LOYALFANS APLIKACIJE CENE SU VEĆE ZA 20%

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram