Duge seanse

Duge uživo seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Ako kratkoročno služenje nije ono što te ispunjava i tražis da se nađeš u ulozi na duži vremenski period, ne bitno da li si u kavezu za pse ili vezan u nekoj neudobnoj poziciji, da li smo u nekoj opuštenijoj varijanti onda si na pravoj stranici. Sam sadržaj seanse se moze dogovoriti u okviru mojih interesovanja i limita. Da li će seansa biti bazirana samo footfetish, da li ćes provesti dan ili samo noc kao moja Sissy devojčica, ili ćemo se bazirati na Domestic Service, ili ćemo vreme utrošiti na Medical i sadizam, stvar je dogovora između nas i kao što i već napisah, postujem limite. Kod Medical dugih seansi postoji mogućnost da cene budu veće zbog matrijala.

Pošto je neophodno da se unapred organizujem i uzmem slobodan dan na poslu, za ovakvu seansu od vas ću očekivati da unapred uplatite 20% depozita od cene seanse kako bih osigurala svoje vreme u slučaju da se ne pojavite!

Za početak napisaću uslove u zavisnosti od trajanja seanse, a u daljem tekstu ću pojasniti šta seansa podrazumeva i šta možete očekivati tokom nje.

12h / over night / 400e (48.000rsd) – 80e UNAPRED

24h / 600e (72.000rsd) – 120e UNAPRED

48h / 1000e (120.000rsd) – 200e UNAPRED

Svaki sledeći dan doplaćuje se +400e

ZA SVE UPLATE PREKO PAYPAL ili LOYALFANS APLIKACIJE CENE SU VEĆE ZA 20%

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram