Kratke seanse

Kratke uživo seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Ukoliko imate potrebu da otkažete seansu iz bilo kog razloga morate me obavestiti o teme u dogledno vreme. U suprotnom dalju saradnju nastavićemo isključivo kada platite seansu kao da smo je imali. Ako cenite moje vreme i ja ću ceniti vas.

Nadoknada može da varira u zavisnosti od interesovanja, fetish garderobe, neophodnih igračaka, dodataka,prostora i ostalih troškova pravljenja poručenog videa!

SCAT NE RADIM NI PO KOJOJ CENI, NI POD KOJIM USLOVIMA I UOPSTE POSTAVLJANJE PITANJA VEZANOG ZA ISTO SMATRAM NE POŠTOVANJEM MENE I MOJIH PRAVILA JER JE SCAT NAVEDEN KAO LIMIT!!!

Seanse (Uključujući i FootFetish)

Minimum 60 min / 150e (18.000rsd)

Svaki sledeći sat se doplaćuje +100e (12.000rsd)

Napomena: Facesitting se radi iskljucivo preko odeće, najlonki i sličnog!!!

U ovu podgrupu spadaju foot fetish, cbt, ballbusting, samo anal play bez feminizacije, spaniking, whipping, puppy play i druge vrste role play-a, vezivanje, golicanje, bastinjado, sve što zahteva korišćenje opreme i igračaka kao sto su gag, povodac i slično. Ako nešto nije navedeno sigurno spada u ovu grupu, ali izbor fetiša je ogroman da nema prostora da se svi nabrajaju.

Više detalja oko dolaska, poštovanja diskrecije i pripreme za seansu možete naći na stranici USLOVI.

Samo da poljubiš stopala (cash meet) 5000-10000rsd (2000rsd UNAPRED na bankovni račun)

Stinky feet or socks nisu više niti će biti opcija za uživo seanse, želim moja stopala da budu čista i očekujem da poštuješ moju želju!

Dodaci seansi koji se plaćaju UNAPRED na bankovni račun:

Piss fetiš

Samo piss 20-30min / 100e

Piss kao dodatak ostalim seansama je +50e na postojeću cenu seanse

SISSY SEANSE

Kompletna Sissyfikacija minimum 60min / 180e (21.600rsd)

Ova seansa uključuje kompletnu odeću, štikle, šminku i opremu dok te pretvaram u svoju devojčicu, kao i ostali tretman koji dobijaju moje lične droljice. Ukoliko želiš možes poneti i svoje stvari ili me iznenaditi sexy vešom ispod odeće. Ukoliko nemaš svoju opremu i odeću, imam sve što možeš poželeti osim silikonskih grudi (nadam se da ću i njih uskoro nabaviti).

Svaki sledeći sat se doplaćuje +100e (12.000rsd)

Medical & Blood

Moje omiljeno

Bez limita – Minimum 60 min / 150e (18.000rsd)

Sa limitima – Minimum 60 min / 200e (24.000rsd)

(medicinske igle, hirurške igle i konac, hirurške sterilne rukavice, medicinske rukavice za pregled, urethral sounding, struja sa nastavcima (za bradavice, cbt, urethral…), skarifikacija, needle play, Tattoos, speculum vaginalni i analni, kateteri, špricevi, braunile, igle za pirsing, alkohol, fiziološki rastvor (NaCl), ginekološki sto, mogućnost stavljanja gipsa, itd itd).

Ako si zainteresovan da probaš/doživiš nešto što nije navedeno, možeš me pitati i ako je u okviru mojih interesovanja i oprema je dostupna za nabavku, velika je mogućnost da ću prihvatiti.

Svaki sledeći sat se doplaćuje +150e (18.000rsd)

Seanse bez limita – Ovo podrazumeva da su seanse bez vasih limita, namenjene onima koji istinski uživaju u mazohizmu, nemaju problem sa tragovima na telu, ožiljcima, puštanju krvi u kontrolisanim uslovima i potpuno su slobodni da se predaju mojoj volji da budu moja igračka u svakom smislu te reči i predaju mi se da eksperimentišem i dokučim granice izdržljivosti bola ljudskog tela.

Za one koji žele fokus na određeni deo tela, imaju granice u smislu vidljivih tragova ili samo određenih fetiša, za vas je varijanta sa limitima i iz istog razloga cena je drugačija.

ZA SVE UPLATE PREKO PAYPAL ili LOYALFANS APLIKACIJE CENE SU VEĆE ZA 20%


Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram