Personal Training

Personal Training


Daily Tasks
Q/A daily
Whatsapp contact
Personal register number
Private photo 2x weekly
New house rules added every week
1 written session per week 15-20min
Orgasam control (Mean with or without CB, payment of tax on orgasm 5e-10e depending on the cleaning after with your tongue. Completing all tasks on a weekly level get you of tax exemption for the next week )
Punishment for an uncompleted assignment or a violation of an orgasm permit (50e ili 5 days in SOLITARY – 5 days without contact to a Domme)
Compulsory evidence of completed tasks by the end of the day or redemption 5e
Purchased products on the wish list receive a bonus video of a couple of min, of Domme with the purchased product when it arrives.

Extra charge for:
written session 30e 15-20min
video session 50e 15-20min
Cuckold program 50e per month with bonus of Dommes photos on weekly level.

!!! PayPal will ask you to enter your contact phone! Be sure to list the one you intended to serve with, specifically the one on which I need to contact you! I will not use the number that is on the site for this purpose. Also check if your WhatsApp is in function. !!!

Personalni trening


Dnevne zadatke
Whatsapp kontakt
Personalni registarski broj
Privatna fotografija 2x nedeljno
Nova kućna pravila svake nedelje
1 pisana seansa nedeljno 15-20min
Kontrola orgazma sa ili bez CB (plaćanje poreza 5-10€ u zavisnosti od volje čišćenja za sobom jezikom, ispunjenje svih zadataka na nedeljnom nivou oslobadja roba od poreza sledećih nedelju dana.
Kazna za neispunjeni zadatak ili prekršaj dozvole orgazma (50e ili 5 dana SAMICE – 5 dana bez kontakta sa Dominom)
Mogućnost iskupljenja za neispunjen zadatak
Obavezni dokazi ispunjenih zadataka do kraja dana ili iskupljenje 5e
Kupljeni proizvodi na wish listi dobijaju bonus video od par min Domine sa kupljenim proizvodom kada stigne.

Mogucnost doplate za:
pisanu seansu 30e za 15-20min
Video seansu 50e za 15-20 min
Doplata cuckold programa 50e mesecno sa bonusom personalne fotografije na nedeljnom nivou.

!!! PayPal će tražiti da uneseš svoj kontakt telefon! Obavezno upiši onaj koji si namenio za služenje, tačnije onaj na koji trebam da te kontaktiram! Ja neću koristiti broj koji je na sajtu u te svrhe. Takođe proveri da li je WhatsApp insataliran i u funkciji. !!!

Personalni trening

Primer

Pošto je ovo samo primer onoga što te čeka, a ja svakako ne volim da se osećam iskorišćeno, niti sam osoba koja voli da deli milostinju poput neke dobrotvorne ustanove, ovaj zadatak je posvećen upravo onome sto Ja želim da uradiš za mene kako bi postao vredan moje štikle i Mog vremena.

Pre nego što počneš sa čitanjem mojih reči želim da se skineš go i klekneš na pod, da zauzmeš svoj prirodni položaj koji je namenjen stvoru poput tebe, da zauzmeš položaj bednika koji se nalazi ispred Mojih stopala, Moje štikle.

Želim da Mi predaš kontrolu nad svojim životom, i ne, ne govorim samo o zadacima koje ćeš da ispunjavaš za moj osmeh, govorim o tome da želim Ja da budem Ta koja određuje ceo tvoj život, tvoj svaki dan, način na koji ćeš da misliš, da radiš, da dišeš. Želim tvom životu da dam oblik i smisao, da te teram da za Mene radiš sve one stvari koje nikada nisi ni zamislio da bi mogao, samo zato što Ja tako želim. Da učinim da za Mene radiš sve ono što se podrazumeva da moraš da obavljaš, poput kućnih poslova i da ih učinim zanimljivijim, pomalo težim i da budeš svestan da sve što radiš, radiš za Mene.

Tebi treba kontrola, vlasnica, poenta, neko da oblikuje tvoj jadan, monotoni život i postavi te tamo gde pripadaš. Oboje znamo da je tvoje mesto na podu, ispred Mojih stopala, da pratiš svaki moj korak i ljubiš pod, jer njime Ja gazim. Da se osećaš jadnim i bezvrednim dok se podsmevam tvojoj “muškosti” i ograničavam tvoju slobodu dajući ti do znanja da nikada za Mene nećeš biti ništa više od jedne obične džukele koja je tu za Moje zadovoljstvo i da ispunjava Moje potrebe i bude predmet Mojih fantazija. Želim da tvoja muškost bude zaključana u Moju imaginarnu kutiju koju ću držati na polici sve dok ne zaslužiš da je otvorim i na kratko se poigram sa njom, ili dok ne zaslužiš da je bacim na pod, pljunem na nju i ugazim je svojim stopalom  svojom štiklom. Tvoja muškost pripada Meni, kao i tvoje telo, tvoje misli i tvoj život. Ti ne zaslužuješ ni da dišeš ako Ja nemam korist od tebe i ako Ja želim da nikada vise ne udahneš za Mene. Ti pripadaš Meni i kao takav želim da Mi se posvetiš u svakom smislu i da obožavaš sve ono što Ja mogu napraviti od tebe, a Ja Želim da napravim od tebe svog malog ličnog bednika koji će život posvetiti služenju samo Mene, kao jedine žene u tvom životu koja treba da ima svu tvoju pažnju, tvoje misli i tvoj trud. Sve devojke koje su prošle kroz tvoj život nisu bile dovoljno jake da te oblikuju, da te postave na tvoje mesto, da učine da budeš manji od prašine sa poda. Ja želim i više od toga.

Ja kontrolišem tvoje razmišljanje, tvoj razum i ti ne postojiš bez mene. Ti ne zaslužuješ da radiš ništa bez moje dozvole i prljaš planetu svojim prisustvom ako ti Ja ne dam svrhu. Zato je tvoj zadatak da prihvatiš svoj život i svoju budućnost Mog roba, Mog psa, Mog sledbenika. Želim da se odmah pretplatiš na moj trening, ostaviš broj telefona na koji trebam da te kontaktiram i klečeći iščekuješ moju poruku i moj prvi zadatak koji sam namenila za tebe. Kao dokaz želim da dobijem mejl na kom piše da je tvoja uplata prošla. i ne, ne smeš da mi se obratiš bez dozvole, niti da pomisliš da me nazoveš svojom Gospodaricom dok to debelo ne zaslužiš.