Kratko online služenje

Kratke online seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Online seanse podrazumevaju igru na pola sata ili sat, po unapred dogovorenim fetišima i naravno u unapred dogovorenom terminu. Podrazumeva se da plaćanje takođe ide pre seanse i tek kada ja dobijem uplatu seansa može da počne.

Ako plaćate na bankovni račin iz inostranstva potrebno je 3-5 radnih dana da transakcija bude obavljena, ako je uplata iz Srbije onda dan unapred.

Za plaćane preko WesternUnion i PostNet transakcija mora biti minimum 2h pred seansu kako bih uspela da proverim uplatu.

Za PayPal i OnlyFans uplate dovoljno je 15min pred dogovorenu seansu ali pošto obe aplikacije uzimaju proviziju plaća se 10% više od cene seanse.

Diskreciju garantujem, ali isto tako očekujem da bude obostrana. Služenje se zasniva na obostranom zadovoljstvu i poverenju. Ako niste spremni da imate poverenje u mene, onda nemojte tražiti da ja imam poverenje u vas.

Nemoj tražiti moje podatke ako nisi spreman da podeliš svoje i ako nisi spreman da istog momenta izvršiš uplatu jer mi stvaraš neugodan osećaj da mi je diskrecija narušena.

Ako nisi spreman da budeš na kameri i da ti vidim lice, onda nema mog zadovoljstva u igri. Moje zadovoljstvo zavisi od tvoje reakcije tokom igre, tvog izraza na licu, promene u glasu i ako meni uskraćuješ taj doživljaj ja nemam motivaciju za seansom i to se oseti. Ako meni fali motivacije i volje za igrom ni ti nećeš uživati i onda bolje da potražiš igru na nekom drugom mestu.

Poenta mi je da se seanse ponavljaju i oboje uživamo u pomeranju granica i stvaranju pozitivnog odnosa i saradnje.

Za online seansu u zavisnosti od trajanja potrebno je da izdvojiš:

30min / 60e (7200rsd)

60min / 100e (12000rsd)

U online seanse spada i pravljenje video klipova po porudžbini ili fotografija stopala:

Custom Video 10-15min / 30e (3600rsd)

10 pics of feets / 25e (3000rsd)

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram