Kratko online služenje

Kratke online seanse

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Online seanse podrazumevaju igru na pola sata ili sat, po unapred dogovorenim fetišima. Podrazumeva se da plaćanje takođe ide pre seanse i tek kada ja dobijem uplatu možemo da dogovorimo termin i seansa da počne.

Ako plaćate na bankovni račun iz inostranstva potrebno je 3-5 radnih dana da transakcija bude obavljena, ako je uplata iz Srbije onda dan unapred.

Za plaćane preko WesternUnion i PostNet transakcija mora biti 24h pred seansu kako bih uspela da proverim uplatu.

Za PayPal i LoyalFans uplate dovoljno je 15min pred dogovorenu seansu ali pošto obe aplikacije uzimaju proviziju plaća se 20% više od cene seanse.

Diskreciju garantujem, ali isto tako očekujem da bude obostrana. Služenje se zasniva na obostranom zadovoljstvu i poverenju. Ako niste spremni da imate poverenje u mene, onda nemojte tražiti da ja imam poverenje u vas.

Nemoj tražiti moje podatke ako nisi spreman da podeliš svoje i ako nisi spreman da istog momenta izvršiš uplatu jer mi stvaraš neugodan osećaj da mi je diskrecija narušena.

Ako nisi spreman da budeš na kameri i da ti vidim lice, onda nema mog zadovoljstva u igri. Moje zadovoljstvo zavisi od tvoje reakcije tokom igre, tvog izraza na licu, promene u glasu i ako meni uskraćuješ taj doživljaj ja nemam motivaciju za seansom i to se oseti. Ako meni fali motivacije i volje za igrom ni ti nećeš uživati i onda bolje da potražiš igru na nekom drugom mestu.

Poenta mi je da se seanse ponavljaju i oboje uživamo u pomeranju granica i stvaranju pozitivnog odnosa i saradnje.

Za online seansu u zavisnosti od varijante i trajanja potrebno je da izdvojiš OD:

Za tekstualne seanse :

20e (2.400 rsd) za 30 minuta ili 30e (3.600 rsd) za 60 minuta

Za poziv bez kamere :

25e (3.000 rsd) za 30 minuta ili 40e (4.800 rsd) za 60 minuta

Za video poziv :

35e (4.200 rsd) za 30 minuta ili 60e (7.200 rsd) za 60 minuta

Podrazumeva se da termin dogovaramo nakon uplate, tačnije nakon što novac bude na mom računu i da ćeš imati razumevanja za moj život i obaveze van seansi i da nećeš podrazumevati da po svaku cenu moram biti dostupna u svakom trenutku ili kada si ti zamislio. Na žalost to neću prihvatiti jer je sve stvar uzajamnog dogovora i saradnje!

Nadoknada može da varira u zavisnosti od interesovanja, fetish garderobe, neophodnih igračaka, dodataka,prostora i ostalih troškova pravljenja poručenog videa!

U online seanse spada i pravljenje video klipova po porudžbini ili fotografija stopala:

Custom Video 10-15min / 35e (4.200rsd)

10 pics of feets / 25e (3.000rsd)

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram