Dugo online služenje

Kontrola orgazma / Chastity belt

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Ovaj vid služenja je osnovni i podrazumeva da prvenstveno treba da poseduješ pojas nevinosti (chastity belt) napravljen od silikona ili plastike, tačnije materijala i u veličini koji je pogodan za duže nošenje.


U zavisnosti od mogućnosti poželjno je da imas kavez sa aplikacijom, ili male plastične jednokratne katance sa brojevima kako bi kontrola bila potpuna i obe strane zasigurno poštovale dogovor. U manjku istih igra može biti na poverenje sa običnim katancem.

Tvoja obaveza je da na početku, kao i na kraju dana, pošaljes dokaz o nošenju kaveza i da u svakom mogućem trenutku kada ja to poželim budeš dostupan za video poziv gde mogu zahtevati da mi pokažes da je sve na svom mestu. Osim kontrole moja uloga jeste da se u okviru mog slobodnog vremena, koje očekujem da poštujes, poigram sa tobom i konstantno te držim pod tenzijom, da nad tobom vršim teasing i da te teram da iznova i iznova obaraš nove rekorde u nošenju pojasa. Bez obzira da li se igramo pod brojevima, preko aplikacije ili na poverenje, očekujem da nema varanja. Tvoja uloga je da poštuješ moju kontrolu i uživaš u istoj.

Svaku neposlušnost ili skidanje kaveza bez dozvole ću kažnjavati. Za početak vreme nošenja kaveza biće kratko, u zavisnosti od tvog prethodnog iskustva i izdržljivosti, ali moja namera je da se toliko navikneš na kavez da izgubiš osećaj i potrebu za bilo čime, osim ispunjenja mojih želja i potreba. Želim da se toliko navikneš na njega da ti život sa kavezom postane navika i svakodnevica. Da potpuno zanemariš svoje seksualni život kao da nikada nije postojao.


#1
Dnevni online zadaci

Osnova ovog služenja je davanje dnevnih zadataka koji će te postaviti na svoje mesto i naterati da potpuno prihvatiš ulogu mog sluge i mog roba. Svrha zadataka je da te drže u formi i pomere granice izdržljivosti tebe i tvog tela, kako bih ja mogla još više da se igram sa tobom i da te još više iskoristim. Moje nezadovoljstvo u ispunjavanju zadataka biće kažnjavano, zadovoljstvo nagrađivano i u potpunosti ću pratiti tvoj napredak. Nekada mogu zahtevati da zadatak obaviš uživo na video pozivu kako bih dodatno uživala u tvom treningu ili dok te ponižavam za sopstveno zadovoljstvo.

Ova varijanta online služenja može podrazumevati i samo sissy trening, ili uključiti pojedine zadatke u okviru njega. Stvar je dogovora i limita.

Nakon uplate i pre početka tvog služenja zahtevaću razgovor u kojem ćemo odrediti limite i gde ću se upoznati sa tobom, tvojim obavezama, tačnije slobodnim vremenom i mogućnostima ispunjavanja određenih zadataka. Zahtevaću da vidim opremu koju poseduješ, a vrlo verovatno i da je unapređuješ i proširuješ u toku služenja.

Moja očekivanja od tebe su prvenstveno poštovanje Mene, kao i mog vremena, a zatim i da znaš svoju ulogu i prepustiš se svom novom načinu života bez Ega i dostojanstva. Određeni zadatci podrazumevaće i promenu navika kao i odvikavanje od luksuza, gubljenja vremena i svih bespotrebnih želja, hirova i poroka koji negativno utiču na tvoj život, a samim tim i na kvalitet tvog služenja. Podrazumevam da rob nema pravo na takve ideje, kamoli dela i da je tvoja uloga da za Menw budeš što korisniji i bolji u zadacima, kako bih ja sa tobom bila srećna. Sreća Domina = Srećan rob


#2
Potpuna kontrola

Samo ako si spreman da stalno budeš pod mojom štiklom, kontrolisan i posmatran možeš pokušati sa ovom varijantom. Ovde nema više slobodne volje i donošenja odluka.

Svaku odluku o tvom životu donosim isključivo Ja.

Da bi rob bio koristan svojoj vlasnici, njegov život mora da bude usmeren na nju u svakom smislu. Lenjost, slobodno vreme, izlasci, alkohol i sve ostale bespotrebne stvari koje nisu za psa i slugu neće više biti deo tvog života. Sva prljavost iz tvog života biće izbačena i zahtevaću od tebe se vodiš po rasporedu koji ti napravim. Svaki minut tvog života biće kvalitetno potrošen, za moje dobro i u svakom momentu ću proveravati da li ispunjavaš sve što zahtevam od tebe.

Pored potpune kontrole orgazma, tvog psihičkog i fizičkog treninga, pomeranja limita, odricanja od svagog uživanja u životu, podrazumeva se da ćeš za mene uvek biti dostupan i izvršavati sve što od tebe zahtevam. U svakom trenutku van posla tvoj život će biti pod mojom štiklom, pod mojom kontrolom.

Nema više porno sajtova, nema društvenih mreža, televizora i ostalih luksuznih stvari osim ako ti ih ne dozvolim u ograničenom vremenu i ako tvoj posao nije vezan za socijalne mreže.

Vremenom ću te naterati da se odričeš svih loših ili luksuznih navika i sve više ću te forsirati da štediš i svedeš svoje potrebe i život na minimum kako bi mogao da doprineseš da moj život bude kvalitetniji, konforniji i lepši. Unapređivaćeš svoje veštine kako bi meni mogao pružiti više. Odricaćeš se luksuza kako bih ja mogla uživati u istom. Radićeš na svom zdravlju i kondiciji kako bi mogao dugo da mi služiš i kako bih mogla maksimalno da te iskoristim. Pretvpriću te u svog ličnog bednika koji će imati jednu jedinu svrhu, jednu veru u kojoj ću ja biti Boginja. Ako budem zadovoljna svojim psom, bednikom i robom, možda ti dozvolim i da uđeš u ulogu mog Cuckolda, i na taj način ti takođe oduzmem muškost, kako bi bio još korisniji za Mene.


#3

Par stvari koje su neophodne pre početka treninga:

*bezuslovna volja za služenjem samo i isključivo Meni

*mogućnost svakodnevnog služenja

*smart phone sa dobrom kamerom

*instaliranu WhatsApp aplikaciju

*spremnost da Mi pošalješ fotografiju ili video sa izvršenim zadatkom za dnevne zadatke (može sa maskom ili bez lica) i spremnost da budete pred kamerom licem u lice sa mnom za ostale vidove online služenja.

*aktivan PayPal račun (PayPal račun mora biti povezan sa karticom koja NIJE izdata u Srbiji, PayPal ne podržava transakcije untar Republike Srbije, više objašnjenja ovde ) ili pretplatu na moj LoyalFans profil.

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram