Dugo online služenje

Dnevni online zadaci

Podsetnik: Sve seanse će biti obavljene na bezbedan, razuman i konsenzusan način. O svim teškim ograničenjima i nedoumicama će se razgovarati pre seanse. Ograničenja će se uvek poštovati. Na seansi nema intimnog ili seksualnog kontakta i svaki fizički kontakt je zabranjen ako ne dolazi od mene. Više o pravilima na seansi možete pročitati OVDE .

Ovaj vid služenja je osnovni i podrazumeva dnevne zadatke u svrhu treninga tvog tela i pomeranja limita i izdržljivosti na bol kako bi najbolje zadovoljio moje potrebe i bio spreman za svaki vid igre koji poželim, koliko god brutalan bio. Zadaci mogu podrazumevati od torture bradavica, do mučenja penisa i mošnica, preko treninga guze do medicinskih igara, naravno u zavisnosti od unapred dogovorenih limita.


Pokušaću da šaljem zadatke svakog dana do podneva i čekaću dokaz ispunjenog zadatka do ponoći, računajući po Srpskoj vremenskoj zoni. To će se menjati isključivo ako postoji dobar razlog za to, kao što je zadatak koji se ispunjava tokom spavanja, ili zbog nekog ličnog ozbiljnog razloga zbog kojeg Sam sprečena da pošaljem zadatak. U tom slučaju imaćes vremena da ispuniš zadatak do jutra, tačnije dok ne pošaljem sledeći zadatak.

Na taj način ćeš imati više od 12 sati da Meni dostaviš dokaz o isunjenom zadatku, na način na koji Ja tražim. Ukoliko ga ne dostaviš ili ne pošalješ objašnjenje, ili dobar izgovor, Ja ću to smatrati kao odbijanje da se ispuni zadatak od tog dana i kao nihpoštovanje Mene. Da bi dobijao dnevne online zadatke


Daily tasks
Kontrola zadovoljstva

Osnova ovog služenja je kontrola i praćenje nošenja pojasa nevinosti. Od tebe očekujem da se odrekneš svog zadovoljstva u svakom smislu. Nema izlazaka, kafe po kafićima, bilo kakvog luksuza. Tvoj život ima samo jedan smisao. Služenje Meni. Moje zadovoljstvo je na prvom mestu i od sada za Mene i dišeš i živiš. Ne zaslužuješ konfor, ne zaslužuješ slobodu. Ne zaslužuješ da osetiš seksualno uzbuđenje i tvoja muškost više ne postoji. Samo ja kao žena mogu da imam takav vid užitka dok si ti zaključan i zaslužuješ svim silama da ja budem raspoložena da te pustim da barem na pola sata osetiš slobodu pre nego što ti ponovo oduzmem slobodu.

Bićeš u obavezi da mi pokažeš broj na katancu kada god da zatražim. U bilo koje doba dana ili noći. i svaku neposlušnost ili skidanje kaveza bez dozvole ću kažnjavati. Za početak vreme nošenja kaveza biće kratko, u zavisnosti od tvog prethodnog iskustva i izdržljivosti, ali moja namera je da se toliko navikneš na kavez da izgubiš osećaj i potrebu za bilo čime, osim ispunjenja mojih želja i potreba. Želim da se toliko navikneš na njega da ti život sa kavezom postane navika i svakodnevica. Da potpuno zanemariš svoje seksualni život kao da nikada nije postojao. Da naučiš da je tvoje mesto na podu i da pripada samo Meni. Da ništa drugo ne zalužuješ osim da budeš sluga i rob i da je sve ostalo limitirano na način na koji ja kažem i momenat koji ja odredim.

Prihvatanjem uloge mog bednika napokon dobijaš svrhu za koju si i rođen, znajući da nikada više nećeš biti smatran muškarcem već isključivo tretiran kao objekat. Kao neko ko mora da opravda disanje istog vazduha koji dišem Ja. Interakcija sa mnom će biti povremena i isključivo će imati funkciju da te podsetim kome pripadaš i da pobrinem se da se ne opustiš u svom životu sa kavezom.


Advanced W trening
Potpuna kontrola

Samo ako si spreman da stalno budeš pod mojom štiklom, kontrolisan i posmatran možeš pokušati sa ovom varijantom. Ovde nema više slobodne volje i donošenja odluka.

Svaku odluku o tvom životu donosim isključivo Ja. Kontrolisaću tvoj računar, tvoj telefon, tvoje finansije, tvoju ishranu, kontrolisaću i kada možeš da udahneš vazduh.

Da bi rob bio koristan svojoj vlasnici, njegov život mora da bude usmeren na nju u svakom smislu. Lenjost, slobodno vreme, izlasci, alkohol i sve ostale bespotrebne stvari koje nisu za psa i slugu neće više biti deo tvog života. Sva prljavost iz tvog života biće izbačena i zahtevaću od tebe se vodiš po rasporedu koji ti napravim. Svaki minut tvog života biće kvalitetno potrošen, za moje dobro i u svakom momentu ću proveravati da li ispunjavaš sve što zahtevam od tebe.

TeamViewer će biti instaliran na tvom laptopu i računaru i u svakom momentu će biti dostupan meni. Takođe tvoj pametni telefon će biti povezan sa mojim gde ću pratiti aplikacije koje koristiš, sa kime razgovaraš, kao i tvoju lokaciju. Podrazumeva se da ćeš za mene uvek biti dostupan i izvršavati sve što od tebe zahtevam.

Nema više porno sajtova, nema društvenih mreža, televizora i ostalih luksuznih stvari osim ako ti ih ne dozvolim u ograničenom vremenu i ako tvoj posao nije vezan za socijalne mreže.

Vremenom ću te naterati da se odričeš svih loših ili luksuznih navika i sve više ću te forsirati da štediš i svedeš svoje potrebe i život na minimum kako bi mogao da doprineseš da moj život bude kvalitetniji, konforniji i lepši. Unapređivaćeš svoje veštine kako bi meni mogao pružiti više. Odricaćeš se luksuza kako bih ja mogla uživati u istom. Radićeš na svom zdravlju i kondiciji kako bi mogao dugo da mi služiš i kako bih mogla maksimalno da te iskoristim. Stalno ćeš biti pod mojom prismotrom i mojom štiklom.


Full control

Par stvari koje su neophodne pre početka treninga:

*bezuslovna volja za služenjem samo i isključivo Meni

*mogućnost svakodnevnog služenja

*smart phone sa dobrom kamerom

*instaliranu WhatsApp aplikaciju

*spremnost da Mi pošalješ fotografiju ili video sa izvršenim zadatkom za dnevne zadatke (može sa maskom ili bez lica) i spremnost da budete pred kamerom licem u lice sa mnom za ostale vidove online služenja.

*aktivan PayPal račun (PayPal račun mora biti povezan sa karticom koja NIJE izdata u Srbiji, PayPal ne podržava transakcije untar Republike Srbije, više objašnjenja ovde ) ili pretplatu na moj OnlyFans profil.

Attention Persons under the 18 years of age (or twenty-one in some jurisdictions). Or persons who find this content offensive are NOT allowed to enter the site.
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram